woningvoorraad
Verbouw Gamma-recl.jpg
Sappemeer
Verbouw Tulip_klein.jpg Verbouw
Veendam
Restauratie Ringh.jpg Restauratie
Groningen
Restauratie Waterland_klein.jpg Restauratie
Kielwindeweer
elementenbouw
timmerfabrieken timmerfabriek timmerfabrieken timmerfabriek
verbouw.jpg

Ook op de winkelvloer voelt Van Delden Bouw zich helemaal thuis. Veel opdrachtgevers uit de detailhandelssector hebben de voordelen ervaren een bouwbedrijf als hoofdaannemer aan te trekken voor de bouw, verbouw, inrichting of her-inrichting van hun winkelpand of showroom. Al gauw komen er immers specifieke bouwkundige problemen om de hoek kijken. Technische zaken waarop gespecialiseerde winkelinrichters vaak niet zijn ingesteld. Daar komt bij dat in de meeste gevallen typisch bouwkundige aspecten in belangrijke mate een stempel drukken op de planning. Een aannemingsbedrijf dat bekend is met de geÎigende problematiek van winkelinrichting kan er borg voor staan dat de winkeldeur op de gewenste datum ook daadwerkelijk open gaat. Van Delden Bouw is zo een.

Tijdige oplevering
Het bedrijf is erop ingericht om degelijk in te spelen op ideeÎn van de opdrachtgever of de interieurontwerper die hem vertegenwoordigd. Met betrekking tot de bouwkundige aspecten denken de medewerkers creatief mee.
Ze hebben kennis van de in intererieurs vaak toegepaste materialen zoals wandsystemen en systeemplafonds. Ook heeft Van Delden Bouw goede contacten met gespecialiserde interieurbouwers.

Daar komt bij dat het team een flexibele houding heeft ten opzichte van de werktijden. Als 't erop aan komt gaan ze buiten de reguliere uurtjes nog even door. Ze weten: in een gesloten winkel wordt er door hun opdrachtgever geen omzet gemaakt.