skeletbouw
schadeherstel
verbouwingen
bedrijfsgebouwen
timmeren
Noord-Nederland
scholenbouw woningbouw woningverbetering kantoorruimte
aannemersbedrijven

Certificering volgens NEN-ISO-9001 is vandaag de dag geen unieke zaak meer waar een enkel bedrijf zich op voor kan laten staan; het is bijna vanzelfsprekend.
In dit verband is het toch aardig te weten dat Van Delden Bouw als één van de eerste Noordelijke aannemingsbedrijven door Lloyds Register Quality Assurance werd gecertificeerd. Dat bewijst dat het bedrijf altijd een scherp oog heeft gehad voor kwaliteitsaspecten en borgingssystemen hanteerde lang voor dat 'de markt erom vroeg'.
Om te kunnen voldoen aan de meest recente normen vinden binnen de organisatie veelvuldig interne audits en controles plaats. Daarnaast uiteraard ook de periodieke toetsingen van de certificerende instantie.

Ook de veiligheid voor onze medewerkers en opdrachtgevers heeft bij Van Delden Bouw de nodige aandacht. Na een intensief trainingsprogramma van meerdere operationele en leidinggevende medewerkers en het opstellen en toepassen van protocollen, beschikt het bedrijf over het Certificaat van Goedkeuring VCA**. (Veiligheid Checklist Aannemers).
Naast waarborgen voor veiligheid en gezondheid geeft deze checklist ook prioriteit aan het minimaliseren van de belasting van het milieu.

^