VCA
Industriebouw winkelpand Eska.jpg
Eskaboard
Bouwbedrijf sluiscomplex houtbewerking
Termuntenzijl
Timmerfabriek Schakelruimte Machinale houtbewerking
Kappa sappemeer
woningbouw Kielwindeweer Bouwwerken
Burgerwerk
Veendam
Groningen Onderhoudstops Hoogezand Sappemeer
industriebouw

Alhoewel veel aannemers industriële bouw onder het hoofdstukje "utiliteit" plaatsen, gaat de voorkeur van Van Delden Bouw er naar uit om op deze site apart aandacht aan deze sector te besteden. De industrie kent, met name als het om verbouwen en onderhoud gaat, specifieke problematiek. Het komt erop neer dat de opdrachtgever zich kan verlaten op een bouwer die begrip heeft de continuïteit van het productieproces binnen zijn bedrijf. Een verbouwing dient bijvoorbeeld in een dermate strak schema plaats te vinden, dat de productie onderbreking zo kort mogelijk duurt of - als het even kan - geheel niet plaatsvindt. Onderhoud zal in voorkomende situaties bij voorkeur worden uitgevoerd tijdens geplande stops.

Dat vraagt om een flexibele aannemer die kan rekenen op medewerkers die ook buiten reguliere werktijden klaar staan. Van Delden Bouw is zo'n aannemer.
Maar ook als het gaat om nieuwbouw kan de onderneming bogen op een ruime ervaring. Het bedrijf realiseerde projecten in uiteenlopende industriële branches en heeft een reputatie opgebouwd als concurrerende onderneming waar het gaat om de verhouding tussen prijs en kwaliteit.